top of page

Palvelut

hevosia.jpg
tunnilla.jpg
passia.jpg
annika.jpg
Toiminta

Meillä opit ratsastusta islanninhevosella ja kaikessa hevosten kanssa toimimisessa tärkeitä taitoja.

Islanninhevosemme ovat osaavia ja hyvin koulutettuja askellajihevosia. Tarjoamme ennen kaikkea syventymistä askellajiratsastuksen maailmaan, johon perusratsastuksen lisäksi kuuluvat myös esteiden alkeet sekä muu monipuolinen harjoittelu.

Opetusryhmämme kootaan ratsastajien tason mukaan alkeista pidemmälle ehtineiden ryhmiin.

Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja kullekin asiakkaallemme mahdollisuuden oppia yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Tarjonnastamme voi valita ryhmätuntien ja pienryhmäopetuksen lisäksi myös yksityisopetusta.

Ratsastustunnit:

 

RYHMÄTUNNILLA 

harjoitellaan erilaisia perusratsastustehtäviä, ratsastusradan teitä, apuja, istuntaa, askellajeja ym. ryhmässä (max 6). Ohjausta annetaan myös yksilöllisesti, mutta ryhmässä ratsastuksessa harjoitellaan enemmän tehtäviä ja opetetaan ratsastusta ja siihen kuuluvia perusasioita. Ryhmätunti ei ole valmennustunti. Ryhmässä tulee kyetä ottamaan muut huomioon, mutta on myös ryhmähenkeä ja ryhmätehtäviä . 

 

PIENRYHMÄSSÄ (max 4)  harjoitellaan samoja asioita kuin ryhmässä, hieman enemmän myös ratsukkokohtaiset opit huomioiden .

 

KAKSARI JA YKSÄRITUNNEILLA ohjataan ratsukkoa yksilöllisten tarpeiden mukaan ja paneudutaan juuri tämän oppilaan ja ratsukon  tavoitteisiin ja sen hetkisiin harjoitustarpeisiin.

 

MUISTA VALITA TARPEISIISI SOPIVA TUNTI !

Kaikilla tunneilla opetamme niin yksilöllisesti kun se on mahdollista, ja teemme aina ryhmät tason mukaan, jotta harjoitukset täsmäisi oppilaiden tarpeiden kanssa. Meillä on paljon tuntihevosia ja myös pyrimme valitsemaan kaikille tilanteeseen sopivan ratsun. Meidän tunneilla hevosia opetellaan ymmärtämään ja ratsastamaan mahdollisimman reilusti. Hevosemme työskentelevät yleensä tunnin päivässä, joskus 2 (ei peräkkäisiä tunteja), joten tunnille saa lähes aina lähteä sen hevosen kanssa itse ilman että se on valmiiksi työskennelty. 

Kurssit:

Tarjoamme kursseja/ ratsastuspäiviä ratsastuksesta ja kaikesta hevosen kanssa harjoittelusta ja työskentelystä.


Lisäksi otamme vastaan toiveita ja järjestämme kursseja myös toiveiden mukaan omalle porukallesi.

Kurssien hinnat ilmoitetaan kurssikohtaisesti.
Meillä mahdol
lisuus tutustua islanninhevosen viidenteen vaihteeseen, passiin, kurssin merkeissä.

Kurssit järjestetään jos minimi 5 osallistujaa; ulkopuolisten ohjaajien kursseilla kurssin mukaan.

Leirit:

Kaikilla leireillämme harjoitellaan askellajiratsastusta, maastoillaan ja hypätään tason ja toiveiden mukaan, pidetään temppu ja leikkitunteja sekä opetellaan hevosmiestaitoja. Lisäksi jokaisella leirillä askarrellaan tai tehdään muuta kivaa ratsastuksen ja hevostelun lisäksi. Leirin aikana järjestämme myös leirikasteen, johon osallistuminen on vapaaehtoista, ja jokaisen leirin päätteeksi pidämme leikkimielisen leirikisan. Leirille saa oman hoitohevosen. Ratsastusryhmät kootaan ratsastustason ja kokemuksen mukaan.

 

Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala, sekä tietenkin hevoset ja varusteet sekä ammattitaitoinen ohjaus.

Hevosten koulutus:
  • Nuoren hevosen aloitus ja peruskoulutus

  • Nuoren hevosen jatkokoulutus

  • Askellajikoulutus tai muu aikuisen hevosen koulutus / läpiratsastus

Treeniviikko

Viikkoon sisältyy hevosen ratsutusta/koulutusta noin 5-6 krt vko, sekä ylläpito (heinät, kivennäinen, hoito ja karsinapaikka)  

 

Ota yhteyttä ja sovitaan hevosellesi sopiva koulutus!

bottom of page