top of page

Tiimi

annika1.jpg

Annika

Hevosharrasteohjaaja | Feif ratsastuksenohjaaja (taso 2 ) | Nuorten hevosten kouluttaja / Feif Trainer | Maaseutuyrittäjä | Puualan artesaani

 

Annika vastaa suurimmaksi osaksi ratsastustuntien ja kurssien ohjauksesta.

 

Olen toiminut islanninhevosten parissa koko ikäni harrastaen ja työskennellen. Oma alan yritys minulla on ollut vuodesta 2003. Toimialaani on kuulunut hevosten kasvatus, koulutus, maahantuonti ja myynti sekä ratsukoiden valmennus ja ratsastustuntien ohjaus.  Islanninhevosalan ratsastuskoulu toimintaa olen harjoittanut Jyväskylässä aiemmin.

 

Intohimoni ja kiinnostuksen kohteeni on askellajiratsastus ja kilpaileminen ja ennen kaikkea passilajit, joissa olenkin saavuttanut useita suomenmestaruuksia ja arvokisaedustuksia.

 

Ratsastuksen ohjauksessa toivon saavuttavani iloisia ja positiivisia ratsukoita, jotka voivat saavuttaa omat realistiset tavoitteensa hevosta kunnioittaen ja ovat halukkaita oppimaan lisää.

 

Nuorten hevosten koulutus on myös ehdoton kiinnostuksen kohteeni. Hevosesta toivon aina tulevan iloinen ja positiivinen ratsu, joka kykenee toimimaan ihmisen kanssa yhteistyössä askellajiratsuna oman kapasiteettinsa ja käyttötarkoituksensa rajoissa hevoselle sopivassa aikataulussa.

Tuntihevoset

Laadukkaat ja osaavat tuntihevoset.

Katso lisää kuvia ja tunnelmia facebookista.

  • Facebook
kentta3.jpg
annikakisoissa.jpg

Kilpahevoset ja siitostammat

Tallilla asustaa myös kilpahevosia ja siitostammoja.

bottom of page